maanantai 11. joulukuuta 2017

Oma paikka maailmankaikkeudessa

Tällä viikolla treenattiin meitä paremmassa seurassa tokoa. Sai varsin hyvän muistuksen, että missä oikeasti mennään ja olisi aika paljon parannettavaa... Aika harmaavarpunen Hilla on oikeisiin huippukoiriin verrattuna suorituksissaan. Hilla on tällä viikolla keskittynyt eteenmenoihin (ainoa epävarma osuus enää) ja kaukoissa täysiin asennonvaihtoihin. Ja Hilla vihdoin aloitti harjoittelemaan korjaukset ruudun eteenmenoon, onhan tässä jo uudet säännöt kerinneet olla jo pari vuotta. Kaukot tuntuvat menneen vaan taaksepäin tehotreenistä ja nyt Hilla ei nouse senkään vertaa istuvaan asentoon kuin aikaisemmin. Luoksetulon pysäytystenkin treenaaminen lopetettiin hetkeksi, kun nekin meni vaan treenaamalla taaksepäin. Ruutua pitää tehdä taas todella paljon niin, että on lelu ruudun takana, koska Hilla taas ennakoi pysäytystä.

Liekki on aika pitkälle määritellyt miten treenit on tuntuneet menevän isompienkin koirien osalta. Liekki säikähti torstaina agilitytreeneissä lämmityspuhaltimesta lähtenyttä ääntä eikä ole sen jälkeen suostunut tekemään juuri mitään hallissa. Lauantaina halusi kiipeillä vaan puomin ja keinun päällä ja sunnuntaina suostui tekemään jotain pieniä tokojuttuja mutta ei leiki hallissa ja syöminenkin on hieman huonoa. Juoksukontakteja varten treenattua peruutuskaan siis ei ole edennyt minnekään, kun Liekin kanssa ei pysty nyt muutenkaan treenaamaan mitään. Toivottavasti tämä on mahdollisesti alkaviin juoksuihin liittyvä juttu, koska Liekki on ollut aikaisemmin ihan reipas pentu.

Tinja (ja Hilla) kävivät agilitymölleissä juoksemassa putkirallin sekä kisaavien radan. Tinjalla meni keskittyminen enemmän mulle haukkumiseen kuin esteiden suorittamiseen, joten varsinkin putkiradalla tuntui todella raskaalta ohjata. Kisaavien radalla Tinja oli paremmin ohjattavissa, mutta rengas ja pujottelu olivat hieman unohtuneet. Eipä Hillakaan niittänyt menestystä. Putkiradan Hilla meni oikein, mutta kisaavat eivät saaneet palkintoja sillä radalla. Tinja on treenannut tokoakin ja se on ollut siinä turhan riehakas ja kovaääninen. Kiertohyppynoudon tehotreenistä huolimatta Tinja teki lähes kaiken mahdollisen pieleen siinä, kun se suoritettiin liikkuroituna, joten paljon olisi vielä parannettavaa. Ruutu sentään alkaa häiriöistä huolimatta löytyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti