keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Hyvästit voittajalle


38 voittajakoetta:

27.9.2015 VOI1 256,5p Marko Puranen
5.11.2016 VOI1 260p Anne Nokelainen
6.11.2017 VOI1 260,5p Tiina Laakko
→ TK3! 😎

Tämä taistelu päättyi mun voittoon ja toivoton tapaus siirtyy kisaamaan EVL.aan. Metallikapulat on jo melkein luovutettu Liekille.

Paikkamakuu 9
Oli haistellut alussa.
Seuraaminen 8
Hieman paikka seilasi ja juoksussa ei taas meinannut pysyä mukana. Lyhyt peruutus hyvä. Pitkässä alkuun pientä vinoutta mutta Tinja korjasi itse.
L-liike 8½
Seisomisessa jäi vinoon asentoon ja ennakoi seuraamiseen lähtöä. Loppu hyvin.
Ruutu 7½
Pysähtyi matkan varrella teipin palalle... Vähän jännitystä siitä, että Tinja meni tosi laitaan ruudussa.


Ohjattu nouto 9
Tuomari olisi kaivannut lisää vauhtia.
Tunnari 7½
Tinja nuuhki maata sekä odotellessa että kapuloilla. Tinja sai säilyttää nahkansa vain koska oltiin kokeessa.
Kaukot 9
Aivan pientä liikkumista ja ekaan seisomiseen tuli tuplakäsky, jota tuomari ei huomannut.
Metallihyppynouto 8
Aivan riittävä suoritus Tinjalta.
Kokonaisvaikutus 9
Ei niitä Tinjan parhaimpia kokeita ja vähän piti taas soveltaa, mutta oli kuitenkin iloinen koko ajan.


Tinja kerkisi tehdä ennen koetta pari kisatreeniäkin ja muuten se onkin ollut treenaamatta. Kisatreenit menivät Tinjan osalta varsin kivasti lukuun ottamatta sitä, että se oli varsin kiihtyneessä mielentilassa, koska oli kolme koiraa ulvomassa kentän laidalla. Viimeinen kisatreeni oli vielä täysin vieraassa hallissa, jossa Tinja ei ole ollut koskaan aikaisemmin.

Tiistaina Tinja aloitti EVL-treenauksen kiertohyppynoudolla ja EVL-ruudulla. Tinja esitti kaikki sirkuskoiratemppunsa, joten onnea vaan lauantain kokeeseen. EVL:ssa alkaa olla niin paljon liikkuvia osia, että alkaa vähän hirvittää kisata Tinjan kanssa. Hilla teki myös samat liikkeet, mutta oli huomattavasti fiksumpi. Kiertohyppynouto oli hieno. Ehkä kierto saisi olla hieman tiiviimpi. Ruudun eteenmeno ei ollut Hillalla ihan täydellinen eli vaatisi liikkeistä ehkä eniten treeniä. Hilla erehtyi lähtemään ruudusta liikkurin käskyllä ja luuli ilmeisesti ihan tosissaan, että olin kutsunut, kun otti varsin kovasti nokkiinsa korjauksesta.

Muutakin ollaan viime viikolla treenattu, mutta ei ole enää yhtään mitään muistikuvaa mitä oltaisiin tehty. Liekin seuraaminen on kuitenkin ottanut isoja harppauksia eteenpäin kun vaihdoin palkkaustyyliä ja nykyään se ottaa kontaktia voidaan tehdä aivan lyhyttä pätkää oikein kivaa seuraamista.

1 kommentti: