maanantai 24. heinäkuuta 2017

Pitkästä aikaa agilitykisoissa


Hilla kävi sunnuntaina pitkästä aikaa agilitykisoissa. Edelliset kisat taisivat ollakin joskus toukokuun alussa, joten agilitykisataukoa on ollut melkein kolme kuukautta. Ja agilityä ei olla treenattu kuukauteen. Hillalla oli vähän liiankin kivaa. Vauhti on kasvanut hirmuisesti kevään/kesän aikana. Esteitä ja melkein yhtä paljon pystyyn kuin mitä jyrättiin nurin. Ja kontakteja ei osattu vieläkään. Puomille toisin osuttiin ihan tuurilla.

A-agilityrata 10vp
Tämä meni varsin hienosti. Yksi este piti pelastella, kun Hilla meinasi hypätä esteen väärältä puolelta ja jäin jälkeen. Yksi rima alas ja lisäksi Hilla loikkasi ihan kunnolla A:n kontaktin yli. Etenemä 5,02m/s pienestä takkuilusta huolimatta.


B-agiltyrata HYL
Ja taas loikkaus A:n kontaktin yli. Hilla ei ilmeisesti ihan tykännyt voimakkaasta vedätyksestä pujottelussa, kun sen jälkeen meni kuppi nurin ja rimoja alkoi tippua. Itse unohdin ohjata koiraa suunnitelman mukaan, joten yhden esteen Hilla kerkisi hypätä väärinpäin.


C-agilityrata HYL
Hilla teki kaikki kontaktit, koska seisoin edessä varmistamassa että tekee. Hilla myös onnistui hypätä ilman että oikeasti edes hyppäsi esteen yli. Piti monta kertaa katsoa videolta mitä ihmettä Hilla tekee. Hillalta pieni lipsahdus selän taakaa väärälle kontaktiesteelle.


D-hyppäri 15vp
Tämä meni varsin kivasti lukuunottamatta sitä, että Hilla aika yllättävästi aloitti pujottelun väärältä puolelta ja onnistuin ohjaamaan Hillan pituuden ohi. Kesken pyörittely meni kuitenkin tosi hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti