lauantai 1. huhtikuuta 2017

Tämän viikon treenit


Maanantaina hallille tekemään lyhyemmän malliset treenit mutta sitäkin tehokkaammat. Hillan treeni koostui siitä, että sille liikkuroitiin ohjattu kaksi kertaa ja Hilla kävi kiertämässä merkin ja sitten tehtiin siirtyminen kiertohyppynoudon alkuun ja siinä se. Hilla oli oikein kivan tuntuinen (ja muisti kiertää merkinkin) vaikka olikin viime viikolla olikin hieman oireita, että Hilla aikoo leväyttää liikkeiden välit. Tinja teki kiertohyppynoutoa ja kierron pongaus oli taas Tinjalle aika vaikea. Tinja sai kuitenkin tehtyä kiertohyppynoudon liikkuroituna läpi. EVL-ohjattu nouto sujui Tinjalta liikkuroituna todella hyvin. Tinja jopa muisti tehdä merkin.

Tiistaina tehtiin nose work treeniä kotona. Hilla etsi hajua muovipurkeista ja Tinjakin sai tehdä alkeita. Tinja tajusi tosi nopeasti mistä oli kyse ja oppi aika nopsaan etsimään purkista oikeaa hajua.

Keskiviikkona oli nose workin viimeinen kerta alkeiskurssilla. Nyt treenaillaankin hetki Hillan kanssa kotona. Tehtiin huoneistoetsintää. Ensimmäinen haju oli piilotettu nännikumiin ja niitä oli kaksi alueella. Hilla yritti leikkiä sillä missä ei ollut hajua mutta ilmaisi kuitenkin sen missä oli haju. Asuntoetsintä, jossa oli kaksi hajua samalla alueella oli hieman haastavampi kun Hilla ei olisi osannut jättää ensimmäistä löytämäänsä hajua. Hilla pääsi myös etsimään hajua autosta, ja siitäkin Hilla lopulta löysi hajun, kun tajusi mistä pitää etsiä.

Torstaiagility
Ratana muunnos viime viikon kisaradasta, mutta paljon haastavammassa muodossa. Oltiin aika pahasti poissa omalta mukavuusalueelta.


Oli siellä seassa (ehkä) hyviäkin pätkiä, mutta aika paljon tuli tehtyä virheitä. Hillalla oli taas tosi isoja vaikeuksia mennä pujottelu loppuun vaikka aloituksen haki hyvin. Putki oli vaan houkuttelevampi. Hilla tekee muuten äärimmäisen harvoin pujottelun lopussa virheitä. Toinen vaikea kohta oli 19. putki, jonne Hillaa en vaan saanut menemään sujuvasti. 18. este syötti enemmän toiseen päähän ja itse en vaan saanut tarpeeksi etumatkaa, että olisin kerinnyt ohjata edessä.

Hillan menoa videoituna:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti