sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Uusia tuulia

Kokkolaiset koirat

Helmikuun alussa muutettiin työn perässä Keski-Pohjanmaalle Kokkolaan eli pääkaupunkiseutu jäi nyt pysyvästi taakse. (Tai no kesällä mennään Vantaalle toko SM:hin.) Muuton takia en ole ehtinyt treenaamaan lainkaan koiria. Viime viikon lauantaina kuitenkin kävin Kontiolahden hallissa treenaamassa porukalla.

Tinja teki tunnarin liikkuroituna. Teki saman mokan kuin kokeessa, eli nosti oman toi sen nyt puoleen väliin tiputti ja palasi haistelemaan kapuloita. Oli kuitenkin koko ajan reipas. Tinjalle sotkettiin hieman pakkaa ja vaihtelin omaa sijoittumista kapuloihin. Liikkurointia Tinja selkeästi kaipaisi enemmänkin. Toisena treenikohteena oli sitten liikkurihäiriö kaukoissa. Avustaja heilutti käsiä Tinjan takana. Tinja ei kyllä yllättäen reagoinut tähän ollenkaan, vaikka välillä liikkuri oli ihan lähelläkin. Välillä vilkuili liikkuria, mutta teki kuitenkin heti käskystä vaihdot eli kuitenkin kuunteli. Tinja teki myös paikkiksen ryhmässä. Maahanmeno oli hieman monivaiheinen, mutta muuten Tinja oli oikein kivasti. Muut ryhmässä teki pelkän istumisen.

Hilla teki ainakin eteenmenoja ja teki todella hyvin suorilta tyhjälle. Kontiolahden hallissa on aika paljon tukipylväitä, mutta nämä ei häirinneet Hillaa lainkaan. Kaukot Hillalla on varsin hyvällä mallilla. Liikkumista tulee yhden tassun verran ihan satunnaisesti. Vaihdotkin on edestä katsottuna näyttäneet täysiltä ja vaihtonopeus on ollut hyvä. Seisominen pitäisi ottaa vielä hiomistyöstöön. Luoksetuloon en ollut tyytyväinen lainkaan, vaikka otettiin vaan läpijuoksuja. Hallin pituus ei riittänyt ja Hilla ei viitsinyt tulla täysiä. Ei ehkä ollut muutenkaan ihan hirveän fiksua pitää luoksetulossa lelua valmiiksi kädessä.


Tinja on ollut viime aikoina paljon pirteämpi ja liikkunut paljon paremmin kuin syksyllä. Se sai joulun tienoilla Cartrophen-pistossarjan, joten en tiedä vaikuttiko se sitten Tinjan olotilaan. Tinja kohta 7-vee on myös ensimmäistä kertaa elämässään leikkinyt leluilla ihan oma-aloitteisesti. Tinjalle on ollut kisoista voittamansa vinkuva pehmopallo ollut mieleinen. Valitettavasti Hilla veti jo siitä osittain pumpulit pihalle, joten pitää käydä etsimässä joku päivä lisää palloja eläinkaupasta. 

Tinjan pallo

Työpaikkaankin on jo tutustuttu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti