tiistai 17. tammikuuta 2017

Lomalla


Koirat ovat olleet joulusta lähtien lomalla, joten ei ole blogiakaan tarvinnut päivitellä.

Reilu viikko sitten lauantaina käytiin ihan uudella hallilla treenaamassa missä ei olla käyty koskaan aikaisemmin. Käytin tilaisuuteni hyväksi ja Tinja sei tehdä kisamaisen VOI-suorituksen palkatta. Tinja oli ihan oma itsensä ja oli ihan pihalla koko suorituksen ajan ja keksi taas ihan omia kuvioitaan. Tinja otti myös poikkeuksellisen paljon häiriötä uudessa hallissa ja väisti hieman jopa tuttua liikkuria. Tinjaa ehkä pitäisi hieman treenata ennen kuin yrittää mitään kisamaista. Tinja oli kuitenkin varsin iloinen koko ajan, vaikka ei keskittynytkään yhtään.

Seuraaminen 7
Pää pyöri kuin pöllöllä osan seuraamisesta. Osan kuitenkin teki ihan siivosti ja käännökset olivat yllättävän hyviä. Osan juoksuseuruusta jätätti aika pahasti. Lyhyen peruutuksen hyvin, pitkässä peruutuksessa kääntyi vasten mutta korjasi itse takaisin.
L-liike 9
Tämä taisi olla koko suorituksen ainoa oikeasti onnistunut suoritus. Hyvä seiso ja istu. Seuraaminen ok, hieman ennakoi seuraamiseen lähtöä.
Luoksetulo 8
Väisti liikkuria lähdössä ja eteni aika hitaasti, joten pysähtyi sitten aika hyvin.
Ruutu 8½
Tinja yritti singahtaa ensin ihan totaalisesti väärään suuntaan mutta korjasi sitten itse ruutuun. Ei malttanut mennä ruudussa ihan loppuun saakka, mutta ihan ok maahanmeno haukahduksen kera. Oli varastanut seuraamaan liikkurin käskystä eikä kyllä oikein seurannutkaan kunnolla.
Ohjattu 0
Seuraaminen ei ollut tässäkään kovin hyvä ja olisi saanut pysähtyä napakammin seisomaan. Lähti lähetyksessä tulemaan mun luokse (ei ollut katsonut kapuloiden vientiä) ja vaati pari korjauskäskyä että löysi haettavan kapulan.
Tunnari 0
Ei taaskaan katsonut kapuloiden vientiä, joten haki ensin ohjatun kapulan. Toisella lähetyksellä meni muka siivosti kapuloille mutta jäi nuuhkimaan kentän pohjaa vierestä. Pienen varoituksen jälkeen nappasi oman rivistä sen kummempia haistelematta mutta palautus oli aika hidas.
Kaukot 6
Pari tuplakäskyä (oma käskytys ehkä hieman epäselvä) sekä oli kuulemma liikkunut seisomisissa aika paljon. Lisäksi ennakoi perusasennon liikkurin käskystä.
Hyppynouto 0
Kapula lensi vinoon ja Tinja tuli esteen ohi takaisin. Muuten oli ihan reipas. Tehtiin toisin helpoimmalla metallilla.

Hilla treenaili ihan vähän eteenmenoa ja kapulan pitoa sekä teki paikkaistumisen ja siitä maahan menon. Hillaa ei häirinnyt yhtään olla vieraassa hallissa. Se oli vaan todella onnellinen kun pitkästä aikaa pääsi treenaamaan. Poikkeuksellisen paljon lähti Hillasta ääntäkin.


Nyt maanantaina aloitettiin sitten taas pitkän loman jälkeen “kunnon” treenaaminen. Vähän alkoi jo kylmä hiki valua, kun Tinja on ilmoitettu kahteen tokokokeeseen ja Tinjaa ei näköjään voi viedä kisaamaan ihan kylmiltään ettei se keksi omiaan potenssiin kymmenen. (Tinjan menestys ei toisin ole koskaan ollut suoraan verrannollinen sen osaamisen kanssa.) Hieman loman jäljiltä oma tuntumakin on hävinnyt mitä näitten kanssa oikein pitäisi treenata varsinkin kun kelit vähän rajoittavat.

Tinja teki ruutua, luoksetuloa, kaukoja ja zetaa. Tinja teki varsin kivasti, istumisia sotki seisomiseen ja luoksetulossa oli pari toistoa liikaa, sillä Tinja rupesi turhan paljon varomaan liukasta pohjaa. Tinja ei myöskään erottanut valekäsky-sanaa muista käskyistä vaan tarjoili silläkin vaikka mitä. Kaukot näytti kuitenkin tekevän ihan siivosti. Tinja kertaili myös rally-tokojuttuja, lähinnä siis katsottiin onko siellä jotain huonossa muistissa. Tinja seuraa edelleen aika takana oikealla puolella ja sille pitäisi tehdä jotain.

Hilla oli tuhma eikä meinannut palauttaa mulle lelua! Hetken piti katsoa suu auki, että meinasiko Hilla olla asian kanssa ihan tosissaan. Tapeltiin me myös eteen seisomaan tulemisestakin, tai ehkä ennemminkin minä tappelin ihan yksinäni. Hilla teki todella hienosti kaukoja ja kurrekin onnistui heti kerralla melko kaukaakin jo. Kohta voisi ruveta katsomaan seisomisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti