maanantai 17. lokakuuta 2016

Ei ihan aina hyllyjä

Viime viikon torstaina oltiin ryhmätreeneissä. Hilla teki paikkiksen ryhmässä. Maahanmeno oli huono, mutta annetaan anteeksi, kun muuten piti tosi hyvin kontaktin minuun. Luoksetulo oli kuitenkin hyvä. Tinjalle liikkuroitiin kiertohyppynouto, jossa toisin tehtiin Tinjan kanssa kierto. Oli hieman vaikea edelleen Tinjalle, vaikka liikkuri kävikin näyttämässä kartionkin ennen lähetystä. Ensimmäisellä yrityksellä meinasi mennä kiertämään, mutta muuttikin mielensä ja palasi takaisin kapulalle. Sitten tekikin ihan siivosti joka kerralla kierron. Muuten Tinja treenailikin kontaktin pitoa, kun edessä toinen koira treenasi hyppynoutoa. Oli Tinjalle tosi vaikeaa.

Hilla teki liikkuroituna ohjatun. Nenäkosketus muistui kohtuullisen hyvin lähdössä. Merkillä pysyminen sen sijaan tuotti vaikeuksia ja lähti hiipimään, kun liikkuri antoi painostavamman käskyn tai itse vain heilauttelin kapulaan päin. Pahin ehkä oli, kun Hilla meinasi häippäistä kapuloille, kun kaivoin lelua taskusta! Rennosti osaa kuitenkin vaihtaa haettavaa kapulaa, vaikka yrittäisikin hämätä ja selkeästi osaa ajatella suunnatkin, kun osasi itsenäisesti vaihtaa keskikapulalta oikealle, joten näihin kuitenkin pitää olla tyytyväinen. Kurre kuitenkin kaukoissa on mennyt harppauksissa eteenpäin ja se alkaa lähes aina onnistua ensimmäisessä vaihdossa melko kaukaakin. Pullakoira pääsi myös leikkimään, kun toiselle koiralle ammuttiin. Vähän kuunteli laukauksia, mutta muuten oli melko rennosti.

Lauantaina Hilla oli taas agilitykisoissa. Radat olivat varsin haastavat eikä paljoa nollia tullutkaan makseille.

A-agilityrata HYL
Ensimmäisellä radalla olikin paljon putken päitä valittavana eikä Hilla valinnut yhtäkään! Hilla vaan taas mystisesti katosi haltuun otosta ja vaan hännän pää enää näkyi kun karkasi ylimääräisen hypyn kautta putkeen. Loput mokailut menivät sitten ihan omaan piikkiini.


B-agiliyrata 5vp
Pitkästä aikaa jotain muutakin kuin hyllyjä. Tämä oli oikeasti tosi hyvän tuntuinen rata ja pitkästä aikaa Hilla tuntui varsin vaivattomalta ohjata. Puoli sekuntia hävittiin luokan voittajalle, mutta toisaalta oli tuolla pari laajempaa kaarrosta ja muutama muukin hiottava kohta.


C-hyppäri HYL
Heti perään vielä toinenkin todella hyvältä tuntunut rata ja jopa rimatkin pysyivät ylhäällä. Ihan kiva aikakin varmaan olisi ollut, jos Hilla ei olisi kerrankin kääntynyt ja hypännyt yhtä estettä väärästä suunnasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti