lauantai 19. maaliskuuta 2016

Turha koe

Käytiin tänään ihan turhassa tokokokeessa. Hilla sai ihan turhan tuloksenkin: EVL1 268,5 pisteellä. Tuomarilinja oli todella löysä, joten oikeasti suoritus ei ollut mitenkään päin katsottuna ykkösen arvoinen. Hilla oli taas ryhmäkehän ja ensimmäisen yksilökehän kauhea. Ensimmäisessä yksilökehässä ehkä pikkasen liian korkealla ja ei keskittynyt pätkääkään. Harkitsin aika vakavasti jo lähteväni kotiin ensimmäisen kehän jälkeen. Toiseen yksilökehään Hilla onneksi saatiin just oikealla mielentilalla ja Hilla olikin sen kokonaan avoin ja keskittynyt. Ja niin paljon kaikkea turhaa ja typeriä virheitä, että onnea vaan viimeiseen karsintakoeviikonloppuun.

Suluissa numero jonka Hillan olisi oikeasti kuulunut saada.

Paikkaistuminen 9 (9)
Sekin ihme tapahtui, että Hilla oli liikuttanut paikkaistumisessa tassuaan yrittäessä rapsuttaa kuonoaan.
Paikkamakuu 10 (9)
Piti kontaktin liikkurista huolimatta ja silti viiveellä ja huonosti maahan. Luoksetulossa ei ihan keskittynyt ja olisi saanut olla ilmeeltään reippaampi.

Tunnari 9 (7)
Hieno haku, hyvä keskittyminen kapuloilla ja nosti heti oikean kun sattui kohdalle. Palautus hyvä, mutta perusasento vajaa ja vino! Irrotukseen tuplakäsky, koska possukoira puri tunnarikapulaan(!) kiinni. Kaikkiin muihin kapuloihin Hilla onkin jo purrut kiinni.
Kaukot 8 ( 7)
Ei reagoinut perusasennosta maahanmenokäskyyn millään lailla vaikka piti kontaktia! Toisella meni huonosti maahan ja toinen etutassu jäi mahan alle. Vaihdot hyvät Hillaksi. Pientä liikkumista S-M. Toinen S vajaa.
Kiertohyppynouto 9 (9)
Kiersi aika voimakkaasti kaartamalla. Hyvä maahan! Hyvä nouto vasemmalle, mutta Hillalla oli hieman ongelmia askelien sovittamisessa hyppyyn. Pyöritti kapulaa palautuksessa.

Luoksetulo 9 (8)
Hyvin maahan perusasennosta. Tasainen vauhti, mutta liike edelleen liikaa ylös kuin eteen. Seiso valui todella paljon. Maahan erinomainen.
Seuraaminen 9 (8½)
Hyvä seuraaminen ja piti kontaktin hyvin. Ainakin kerran tiputti kontaktin perusasennossa ja kyttäsi liikkuria. Sivuaskeleet oikealle voisi olla suorempi. Peruutuksessa tallasin vahingossa takatassun päälle ja Hilla sen jälkeen aurasi peruutukset. Paikoitellen tuntui kiertyvän vinoon.
Ruutu 5 (0)
Tämä oli pisteistään huolimatta kokeen paras liike. Hilla jumitti virittelyssä voimakkaasti oikealle enkä saanut sitä korjattua ennen liikkeen alkua, joten sinne lähti. Pari korjausta jouduin tekemään, että sain ympyrän sisälle (ensin ruutuun ja sitten hieman takaisinpäin). Kuunteli korjaukset hyvin ja teki kaikki osat vauhdikkaasti. Ruutuun lähti ensin väärään suuntaan (olisi ehkä vaatinut minulta käsimerkin, en käytä nykyään, jotta Hilla ei nyi) mutta korjauksella täydelliseen paikkaan keskelle ruutua. Käskin vaan vahingossa Hillan suoraan maahan. Hieno seuraamaan tulo!
Zeta 7½ (8)
I-S-M. Istui vaikka pikkasen hitaasti. S ja M ok. Seuruu pääsääntöisesti hyvää, mutta pieniä rakoiluja käännösten jälkeen. Viimeisen perusasennon jätti lähes tekemättä, kun kyttäsi milloinka saa palkan. Sain moitteita myös liian painokkaasta istu-käskystä.
Ohjattu nouto 10 (9½)
Hyvä merkki. Hyvä haku vasemmalle ja hieno nosto (ei kaartanut!). Pyöräytti kapulaa kerran palautuksessa.

Tokokokeen positiivisuudet:
+ Toisen yksilökehän täydellinen mielentila
+ ruutu!
+ istui zetassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti