tiistai 9. helmikuuta 2016

Hilla menestyy


Lauantaina taas tokokokeessa metsästämässä tuloksia SM-kisoja varten. Hilla tekikin mitä haettiin ja hyvä EVL1 269,5 pisteellä ja taas voitto neljästä koirasta ainoalla ykköstuloksella. Kaksi kertaa ollaan treenattu ennen koetta viime kokeen jälkeen ja nyt alkaa jo näkyä tekniikassa hajoamista. Sen sijaan mielentilaltaan Hilla oli jopa parempi kuin viime kokeessa ja häntä heilui koko kokeen ajan. Enpä muista Hillan hetkeen edes tehneen noin siistejä välisiirtymiä. Hyvältä näyttää Seinäjoen karsintoja ajatellen.


Yksilöliikkeet tehtiin kolmessa osassa.

Paikkaistuminen 10
Paikkamakuu 7
Jäi tosi pahasti liikkuriin kiinni ja tuplakäsky maahan ja sekin tosi huono. Jos ei olisi ollut kisatilanne, niin Hilla olisi pitänyt käydä ravistelemassa tuollaisista tuhmuuksista. Hieman myös hidas luoksetulossa.

Kiertohyppynouto 9
Ennakoi pysäytyksen, mutta muuten oikein hieno. Pitääkin juoksuttaa sitä muutaman kerran kierron läpi.

Ohjattu 6
Merkille olisi saanut pysähtyä pikkasen paremmin. Kääntyi merkiltä väärin ja vielä huonolla kaarella. Palautuksessa olisi voinut olla reippaampi ja pitää kapulaa paremmin. Luovutuksessa tuhma-Hilla puri kapulaan kiinni. Irrotti yhdellä käskyllä pienen odottelun jälkeen.
Tunnari 9
Meni oman yli kerran, mutta muuten oikein kiva. Perusasento ehkä pikkasen vino?
Kaukot 8½
Ihan kauheat. Hitaat ja vajaat vaihdot sekä pientä liikkumista s-i. Kaukot kärsineet eniten treenaamattomuudesta.

Seuraaminen 8½
Oli minusta parempi seuraaminen kuin viime kokeessa. Ehkäpä oli nyt ajottain enemmän vino? Ainakin painoi aika paljon seuraamisessa. Peruutuksessa aurasi aika voimakkaasti. Juoksussa laukkasi, vaikka muka menin hitaasti, auts.
Zeta 9
Asenne oikein kiva! Istumiseen taas aika ruma käskytys multa.
Luoksetulo 8
Tuplakäsky alun maahanmenoon. Muuten oikein siisti suoritus ja stopit hienot. Vauhti näyttää videolla hitaammalta kuin livenä.
Ruutu 9
Hyvä eteenmeno. Asetuin aloituksessa hivenen vinoon, että Hilla ei lähde väistämään aitaa. Ruudussa pysäytin hieman liian myöhään, joten päätyi todella taakse. Tuhma Hilla nuuhki ruudussa!


Tinjalle tehtiin eläinkoe ja sille jätettiin palkka näkyvästi kehän laidalle. No, ei se muistanut jännittää, mutta tuhma sikapossu yritti karata aika monta kertaa palkalle ennen aikaisesti. Tinja oli muutenkin aika kierroksill, kun aloitti turhautumisininän jo heti halliin päästyään. Tinjalle VOI0 179,5 pisteellä. Eipä ole ainakaan tylsää tämä Tinjan kanssa kisaaminen.


Yksilöliikkeet kahdessa osassa.

Paikkamakuu 9
Tinja haisteli aika paljon.

Seuraaminen 8
Olen pahoillani Hillan puolesta, kun se sai vaan ½ pistettä enemmän kuin Tinja. :D Tinja jätätti aika lahjakkaasti niissä kohdissa, kun piti mennä kauemmas palkasta ja muisti se välissä tarkistaa, että onko palkka vielä tallella.
L-liike 7½
Ruma istu-käsky multa. Tinjalla joku aivopieru, kun lähti seisomisessa kääntymään perään.
Luoksetulo 6
Pysäytys valui tietysti ja taas mentiin aika lujaa. Tuhma-Tinja yritti pokkana juosta ohi, jos en olisi murahtanut sille.
Ruutu 0
Ensin yritetään karata palkalle (koska ruutu ja taka ovat varmasti ihan samanlaisia käskyjä) ja sitten ei malteta juosta ruutuun saakka.

Ohjattu 9
Todella huono seuruu ja aika huono seisomaan pysäytys. Nouto sentään oli hieno.
Tunnari 7
Kiltti tuomari, koska tämän olisi voinut nollata kolmoiskäksyn perusteella. Tinja yritti taas pokkana karata palkalle. Muuten nätti suoritus. Perusasento lopussa vino.
Kaukot 5
Tinja ei paljoa keksittynyt ja ensimmäinen vaihto väärä ja vielä pomppasi siinä eteenpäin. Muutenkin liikkui aika paljon jo oli todella levoton. Ja taas ennakoitiin perusasento. Pari haukahdusta tuli.
Metalli 0
Pahuksen metallikapula kieri ulosmenoaukolle saakka ja olin varma, että sinne Tinja sujahtaa. Oli ehkä onni, että Tinja ei keskittynyt senkään vertaa että olisi viitsinyt hypätä menohypyn. Pysäytin kuitenkin varmuuden vuoksi ja toistin nouto-käskyn. Nosti ja toi kapulan aika reippaasti. o_O
Yleisvaikutelma 8
Karkailuyritysten vuoksi laski numero. Muutenhan Tinja oli oikein reipas ja ihan hiljainenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti