maanantai 18. tammikuuta 2016

Laiskottelujakso


Blogissa on hiljaista, koska ei olla tehty yhtikäs mitään reiluun viikkon (koska olen töissä perähikiällä). Paitsi ilmoitin ne tokokokeeseen, joihin näköjään mennään treenaamatta kun kovat pakkasetkin vaan jatkuvat. Tinja varmasti tykkää. (Eikä se ole pitkiin aikoihin hakenut ruudun paikkaa.) Miksi ihmeessä olen ilmoittanut Tinjankin?! :D Hillaan ajattelin luottaa, vaikka se ei olekaan tehnyt mm. kiertohyppyä varmaan kuukauteen.

Toissaviikolla oli viimeiset ohjatut toko- ja rallytokokerrat, koska keväälle ei kummallekaan löytynyt sopivaa ryhmää sopivaan aikaan. Agility sentään jatkuu (ei me muuten varmaan agilityä treenattaisikaan).


Torstaiagility
Tehtiin kisamaisia suorituksia. Hilla oli todella magean oloinen. Tein kisamaiset liikkeet täysin palkatta. Aloitettiin kisamaisella paikkamakuulla. Hillan suoritus oli muuten täydellinen paitsi mulla on ehkä pikkasen liian raju käsimerkki. Paikkisten jälkeen tehtiin liikkuroituna kaksi vapaavalintaista liikettä. Hillalle valitsin luoksetulon (koska ei olla tehty pitkään aikaan) ja zetan. Nämäkin oikein hienoja. Luoksetulossa oli aika lyhyet välit pysäytyksissä, joten Hilla eteni pomppulaukalla, mutta nyt reipasti tahtia loppua kohden. Zetassa oli seuraamisessa hieman edessä ja aika vino, mutta asennot onnistuivat hyvin. Istuminen oli hidas. Toisena tunnin teemana tehtiin vielä yksi liike häirittynä. Meillä ohjattu, jossa ihmisiä istumassa tai makoilemassa kapulan takana. Ekalla Hilla ei viitsinyt mennä ihmisten luokse, vaan pokkana korjasi linjan keskikapulalle. Kiltisti haki kyllä oikean kapulan lisäkäskystä. Toisella meni jo suoraan kapulalle ihmisistä välittämättä. Aika herkkänä tuntui olevan käskyille, joten pitää olla varovainen, että ei lähde rynnimään jo pelkästä katseesta.

Tinja teki tokojuttuja myös ennen Hillan koulutusta. Tehtiin ainakin ruudun paikan hakemista ja ohjattua kolmella kapulalla. Metallikin taidettiin ottaa esteen kanssa, mutta kaikkea en enää muista.


Perjantairallytoko
Hilla tuntui unohtaneen ihan kaiken rallytokosta ja sille oli ihan ylivoimaisen vaikeata edetä edessä istuen mun mukana taas istuen edessä ilman että se olisi punkenut jommallekummalle sivulle. Myös spin puolenvaihdoissa oli unohtunut. Asenne oli kyllä ihan kiva, mutta pikkasen kävi liian kuumana ensimmäisellä radalla. Merkin sentään osasi hakea hienosti heti suorilta ensimmäistä kertaa! Tinjakin treenaili vähän rallytokoa kentän laidalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti