keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Joululaiskuus


Viime viikolla ei käyty kuin ohjatuissa treeneissä. Rallytoko jäi perjantailta välistä. Ei olla tälläkään viikolla ehditty treenaamaan. Hillaa ei varmaan haittaa, mutta Tinjan kanssa pitäisi ehkä vääntää ahkerammin.

Tiistaitoko (Hilla)
Hilla tuuraili juoksuista Tinjaa. Kouluttajan kanssa katsottiin tunnaria ja hitaita palautuksia. (Ei juossut kertaakaan oikean yli.) Kokeiltiin saada Hillalle vauhtia palautukseen itse kääntämällä selän, kun lähti tuomaan (nopeutti pikkasen), kääntymällä ja lähtemällä poispäin (hidasti voimakkaasti) ja esteen kautta (oli vähän liiankin vauhdikas). Muuten Hilla oli treeneissä tuhma ja kuriton, ja juoksenteli vain pallo suussa kenttää ympäri. Treenattiin me seinään päin eteenmenoja.

Tiistaiagility
Hilla ei tiputtanut yhtään rimaa koko aikana! Varmaan sen ennätys. Sylkkäri ei tahtonut millään onnistua 3. esteelle. Muita isompia vaikeuksia ei ollut. Välistävedot toimi hyvin.

Torstaitoko
Tällä kertaa ohjaaja oli rajatussa ympyrässä, josta ei saanut poistua ja koira suoritti muiden tekemien ohjeistuksien mukaan erilaisia tehtäviä. Hilla tykkäsi kovasti kun pääsi myös kaahailemaan esteillekin. Lisäksi kiertävä tehtäväpiste, jossa mm. ensin ruutu ja sen jälkeen tunnari ruudun edessä ja lopuksi koiran piti juosta uudestaa ruutuun kapuloiden yli. Lisäksi ensin merkille lähetys ja sitten samasta paikkaa zeta.

Torstaiagility



Tehtiin ratatreeniä, joista videot ylhäällä. Hilla kävi varsinkin ensimmäisellä radalla todella kuumana ja vain sinkoili sinne tänne. Videoilta näkyy hyvin, miten Hilla vetää lähes joka hypyn pitkäksi ja yrittää sitten jotenkin kääntyä. Ei ihmekään kun aikaa palaa. Eikä näköjään hirveästi viitsinyt katsoa meneekö yli rimasta vai ei. Kerran se hyppäsi suoraan siivekettäkin päin (ei videolla). Muutenhan Hilla kyllä eteni varsin liukkaasti ja mennään esteitäkin oikeassa järjestyksessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti