sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Harmitus


Ja jälleen tipahdettiin korkealta täysin pohjalle. Messarin karsintakoe ei mennyt lainkaan hyvin. Hilla poltti tassunsa heti ensimmäisessä yksilökehässä huonolla pohjalla ja se näkyi koko ensimmäisen kehän ajan. Mun oma huono fiilis ensimmäisestä kehästä jatkui toisessa kehässä ja se pilasi sitten sen suorituksen. Ei sille tassujen palamiselle mahtanut mitään eikä se ollut Hillan vika, mutta silti harmittaa todella paljon. :( Emmekö mekin voisi saada välillä vähän onnea matkaan?

Paikkaistuminen 10
Paikkamakuu 9
”Saisi tulla nopeammin luokse.”

Kiertohyppynouto 5½
”Tuplakäsky maahan. Tuplakäsky irti. Aavistuksen siirti esinettä suussa kun tuo.”
Hilla suti ihan hirveästi kun yritti kääntyä merkin ympäri. Maahan käskystä, jotenkin levahti omituisesti ja jäi seisomaan. Todennäköisesti stoppi tuntui ilkeältä tassuissa. Nouto, hyppy ja palautus hyvät. En ymmärrä kommenttia kapulan siirrosta, mutta kai ne erot on jostain revittävä? Hilla puri kapulaan kiinni luovutuksessa.
Luoksetulo 0
”Hidas luoksetulo. Maahanmeno epäonn. Nuuskii merkkiä lopussa.”
Hilla aloitti hyvin. Seisominen hyvä, ei halunnut taaskaan mennä huonolla pohjalla maahan. Ontui loppumatkan ja tuli hitaasti luokse. :(
Ohjattu nouto 9
”Saisi palauttaa nopeammin. Palaa hitaammin kuin menee.”
Ruutu 8
”Saisi mennä nop. ympyrään. Kok. saisi toimia nopeammin.”
Varoi pohjaa. :(

Zeta 6
”M: nuuskii hieman. I: väärä asento. Jätttää seuraamisessa.”
M-S-I. Meni istumisessa maahan. Parempi sekin, kun jäisi seisomaan. Oli aika apea.
Kaukot 6
”Vajaat asennot.”
I-S-M-S-I-M. Kahteen viimeiseen vaihtoon (S-I ja I-M) tuplakäsky. S-I ensimmäisellä käskyllä siirsi vain painon taakse. I-M:ssä en keksi mitään järkevää syytä miksei olisi reagoinut käskyyn. Katsoi kyllä kohti eikä mitään häiriötä eikä silti reagoinut käskyyn.
Tunnari 6½
”Merkkaa oman, ei nosta sitä heti. Tempo”
Ei uskaltanut tehdä tunnaria kunnolla, kun sai moitteita kaukoista. Juoksi oman yli kaksi kertaa.
Seuraaminen 7
”Kivan näköinen peruutus. Toivoisin vähän ripeyttä koko liikkeeseen.”
Ihan siivo seuraaminen Hillalta. Itse olin jo tässä vaiheessa luovuttanut tyystin ja kävelin vaan kaavion läpi. Seuraamisessa oli todella tiukka arvostelu, harva sai edes kasia.

Yhteensä 201,5 pistettä ja EVL3


Pitää yrittää ajatella positiivisesti. Pohjaongelmasta huolimatta Hillalla näkyi taustalla vahva osaaminen. Se oli myös ihan rento ja oma itsensä messarin haastavasta ympäristöstä huolimatta. Vielä neljä karsintakoetta jäljellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti