lauantai 21. marraskuuta 2015

Ei tullut valiota


Ei tullut Hillasta tänä vuonna rallytokovaliota. Aika laskujohteista nämä rallytokotulokset. Tänään MES HYV 83p, TK4 ja vissiin toinen sija. Mulla on taas niin hyvä asenne, että välttelin palkintojen jaon. Tinja ainakin nautti lumessa peuhaamisesta.


Radalla peruutus poispäin, jota ei hirveästi olla harjoiteltu. Hilla osaa kyllä peruuttaa, mutta eteen suoraan seisomaan tuleminen on vielä vaiheessa. Tästä heti sitten -1p vino  ja -3p epätarkasti suoritettu liike, koska Hilla tuli eteen seisomaan pikkasen vinossa ja peruutti sitten myös vinoon. 5. kyltillä kaksi uusimista. Hilla oli eilen kovasti ihastunut puolenvaihtoon edestä ja tarjosi sitä kaksi kertaa ja lopulta jouduin aika vahvasti ohjaamaan kädellä, että sain sen kiertämään eli siitä vielä -3p ohjaajavirhe. Yhteensä tähän kylttiin -9p. Tässä vaiheessa teki jo itse mieli poistua radalta, kun tiesi, ettei pisteet riitä. 12. kyltillä itse mokailin, -1p epätarkasti suoritettu liike ja vielä 18. kyltiltä -3p ohjaajavirheen takia, koska olin epähuomiossa hidastanut, kun kutsuin Hillan luokse (seuraava kyltti oli aika lähellä).

Tuomarin kommentti: ”Kaunis ratasuoritus”.

Hilla meni kyllä ihan hyvin. Oli aika rauhallinen, joten keskittyi hyvin. Aika luuseriolo, kun en edes onnistu Hillan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti