lauantai 24. lokakuuta 2015

Hyllyjä

Hilla keräsi tänään agilitykisoissa rivin hyllyjä. Hillalla oli niin kivaa, että sen mielestä minä olin kentällä ihan turha. Viimeisen radan hyllytin unohtamalla radan. :P

3A-agilityrata

Hilla hyllytti heti 4. putkella sujahtamalla väärään päähän putkea. Se hyllytti vielä toisen kerran jatkamalla matkaa suoraan 10. putkelta muurille… Vauhti oli kuitenkin koko ajan todella hyvä ja rimat pysyivät ylhäällä.

3B-hyppyrata

Tässä selvittiin jopa 12. putkelle, jonka jälkeen Hilla jatkoikin yksinään matkaa lähtöesteelle… Eikä este ollut edes kovin lähellä. Rimojakin toisin tuli pari alas.

3C-agilityrata

Alkurata meni todella hienosti (Hilla jopa hidasti hienosti 2.esteelle) ja sitten unohdin kummalta puolelta 7. este piti mennä ja väärältä puoleltahan lopulta ohjasin Hillan. Rimat pysyivät ylhäällä ja selvittiin sen jälkeen puhtaasti keinulle asti, jossa komea lentokeinu ja keinun uusimisesta pihalle.

Tinja kävi treenaamassa kisahallissa tokoa. Harjoiteltiin kontaktin pitoa, seuraamista ja kaukoja häiriössä. Tinja teki koko ajan hienosti eikä välittänyt yhtään ympärillä olevasta hälinästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti