lauantai 5. syyskuuta 2015

Ensimmäiset kolmosten kisat, ensimmäinen nolla


Tänään sitten kisattiin elämämme ensimmäiset startit kolmosissa Hillan kanssa. Hilla aloittikin kolmosissa kisaamisen paremmin kuin olisi voinut toivoa: heti ensimmäiseltä radalta napsahti nolla ja 3.sija!!! Eipä ollut muillakaan radoilla nollat kaukana; toiselta agilityradalta Hilla vetäisi yhden mutkan suoraksi eli HYL (videolta katseltuna taisi hypätä myös puomin alastulokontaktin yli) ja hyppäriltä tipahti yksi rima.


Maksi 3A-agilityrata: 0 ja 3.sija


Maksi 3B-agilityrata HYL


Maksi 3C-hyppäri 5vp


Piippanen on ehkä maailman helpoin agilitykoira.<3 Kaikki kolme rataa tuntui todella hyvältä ja Hilla oli mielettömän kevyt ohjata. Kunhan vielä saadaan nuo turhat kaartamiset (huomatkaa, että Hilla kääntyi ennakoivalla valssilla ensimmäisellä radalla!!!) pois ja omaan ohjaamiseen varmuutta, niin saadaan myös ajat kohdilleen, vaikka menihän tuo nytkin kovaa. Eipä ole kisaaminen pitkään aikaan jännittänyt niin kovaa kuin nyt ensimmäisellä radalla. :D  

En tiedä uskaltaako tätä edes ääneen miettiä, että pitäisikö Hillalle asettaa SM-nollien kerääminen. Aikaa olisi kuitenkin ruhtinaallisesti kesäkuun alkuun ja yksi seitsemästä on jo kasassa. Toisin tuplanolla saattaa olla meille vielä aika vaikea saavutus ja ylipäätänsä nollat vaikka tämän päivän perusteella ei meillä taida kolmosten radoilla olla hätää. Taitaa ainakin tämä syksy vielä mennä opetellessa ohjailemaan kolmosten ratoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti