sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Upea Hilla vol.2

Passikuva!
Tämän päiväinen tokokoe meni yhtä hyvin kuin eilinenkin. Tunnarissa suurempi työtapaturma, joka nollille ja lopulliset pisteet 222,5 pistettä ja EVL3. Hilla kuitenkin teki todella hyvällä vireellä ja jaksoi hyvin koko pitkän päivän vaikka taas meille arvottiin lähtönumero ihan loppupäästä.

Yksilöliikkeet jälleen kahdessa kehässä ja siirtyminen suoraan seuraavaan kehään. Tänään aloitettiin paikallaanoloilla.

Paikkamakuu 8
Kyttäsi taas liikkurin, joten huonosti maahan. Oli kyllä pitänyt etutassujensa omituisen asennon, mutta oli valahtanut taas lonkkansa päälle ja kuulema nuuhkinut hieman. Hieman nihkeästi sivulle; ei ollut hereillä.
Paikkaistuminen 9½
Olin hölmö jättänyt koiran vinoon jätössä, josta pistevähennys.

Ruutu 7
”Hidas merkki. Ennakoi ruutu, hitaasti maahan. Hitaasti sivulle.”
Merkille vauhti ei ihan paras, mutta ei ihan huonokaan. Pysähtyi huonosti ja vähän nykäisi ruudulle päin mun vihjeestä ennen liikkurin käskyä. Eilen samanlaisesta ruutuun menosta kehuja, myös maahanmenosta. ;) Seuraamiseen tulo oli minusta ihan normaali ja hyvä, lähti todella hyvin seuraamaan. En toisin katsonut, mutta tuntui ihan normaalilta. Vähän ehkä ennen seuraamiseen lähtöä kyttäsi merkkejä, olisiko siitä sitten hidas? Nyt ei kuitenkaan mainintaa merkin haistelusta. :D (”Teki” sen kyllä.)
Luoksetulo 6
”Hitaahko vauhti, vinkaisee. Hidas loppuvauhti.”
Minusta kokonaisuutena parempi kuin eilen. (Eilen taisi olla 8 eri tuomarilta.) Vauhti minusta hyvä. Seisomisen stoppi olisi saanut olla terävämpi mutta maahan erinomainen. Vauhti oli pikkasen hitaampi viimeisellä pätkällä, mutta en ihmettele, kun liike oli suunniteltu niin, että mun takana oli ehkä vain reilu metri seinään enkä ihmettele jos Hilla ei halunnut juosta täysiä päin seinää. Vinkuminen on uutta enkä kyllä itse kuullut mitään. 
Ohjattu 6
”Hitaahko merkki, pureskelee, hidas palautus, liikkui merkillä.”
Merkki taas huonohko. Vähän huolimaton palautus ja palautti pikkasen kaarella. Suurin moka oli, että lähti merkillä ennakoimaan mun pään suunnasta ja kääntyi valmiiksi vasemmalle päin selkä muhun päin!
Seuraaminen 6
”Aukeaa juoksun käännöksissä, välillä poikittaa. Vinot pa:t x4, kontakti häviää ajoittain. Hidas käynti paras osuus.”
Minusta parempi seuraaminen kuin eilen, jolloin toiselta tuomarilta 7. Olen kyllä edelleen sitä mieltä, että Hilla on koko ajan vino. Kontakti ei minusta tippunut kuin sivuaskelissa, joissa ongelmaa. Juoksu ei tällä hetkellä kovin hyvää, kun ei treenattu (kun on vino.)

Tunnari 0
”Väärä.”
Tämä oli ihan omituinen. Lähti hyvin, kävi noin 2/3 osaa kapuloista läpi ja sitten nosti väärän käymättä edes kaikkia kapuloita läpi. Palautti ihan ok, pikkasen normaalia hitaampi ja pureskeli (tiesi kuitenkin nostaneensa väärän?). Palautus näytti kuitenkin vielä siltä, että olisi tuomassa oikeaa enkä tajunnutkaan mitään ennen kapulaan katsomista. Teki tätä samaa joulukuussa treeneissä, vire liian korkea?
Hyppynouto 9½
”Perusasento voisi olla aavistuksen nopeampi, muuten hieno :)”
Zeta 8½
Järjestys i-m-s. ”I: hiukan hidas. Seuruu saisi olla siistimipi, muuten ok liike. :)”
Autoin pikkasen istumisessa, jotta varmasti istuu ja istuihan se vihdoin neljännessä kokeessa! Jes! Ilmeisesti en antanut tarpeeksi näkyvästi apuja. :D Seuruussa tahmanen eli kerää taas huonoa asennetta zetaa kohden.
Kaukot 9
Järjestys i-m-s-i-s-m. ”Viimeinen S vajaa. Hyvä takaosan tekniikka :)!”
Tämä oli aikamoinen työvoitto, kun oli ensimmäistä kertaa kokeesssa piti takatassut täysin hievahtamatta paikallaan. :) Hieno Hilla! Vaihtoi yhtä hitaasti kuin eilen, mutta nyt ei tuomarilta siitä mainintaa. Viimeinen seisominen vajaa, mutta lähdetään pikkuhiljaa työstää vajaita asentoja pois, kun tekniikka alkaa olla pikkuhiljaa kunnossa. Vielä ei toisin hetkeen nosteta virettä.

Aika selkeä ero tuomareiden välillä. Yksi tuomari ei selkeästi tykkää lainkaan Hillasta. Tietääpä ettei tarvitse hänen kokeisiinsa jatkossakaan tunkea. :) Mutta kyllä Hillasta tulee vuoden kuluttua hieno! Vire pysynyt nyt kokeesta toiseen erinomaisena. Treenaillaan vaan keväällä tekniikka kuntoon. Katostaan mitä keritään tehdä Seinäjoen karsintakokeeseen mennessä. (Sinne asti kannattaa ajaa jo melkein pelkästään tuomarin takia.) Näiden kokeiden perusteella meillä on tällä hetkellä suurimpana ongelmana, että Hilla tietää vähän liian hyvin miten liikkeet menee ja se aiheuttaa ennakointia.

Tinjan kanssa lähdettiin kokeeseen sillä asenteella, että mitä ikinä tapahtuu, niin aion saada Tinjan iloisena pois kehästä. Etukäteen oli jo päätetty nollata niin monta liikettä kuin on tarpeen. Tinjalle 164 pistettä ja VOI0.

Paikkamakuu 9½
Vähän hitaasti maahan. Oli kuulema nuuhkinut. Hyvin sivulle. Malttoi jopa pysyä maassa, kun tulin tarpeeksi varovaisesti sivulle.
Hyppynouto 0
Vinoon vasemmalle ja noudossa lähti esteen ohi mutta palautti esteen kautta. Muuten oikein kiva!
Seuraaminen 6½
Tämän oikeasti pitäisi olla nolla, koska antelin lisäkäskyjä aika reilusti ajatuksella, että saan vaan Tinjan seuraamaan kunnolla. Pätkiä ihan paineessa ja pätkiä melko hyvää seuraamista. Juoksuosuus meni kerrankin kivasti.
Luoksetulo 0
Ei halunnut taaskaan pysähtyä edes tuplakäskyllä. Sitten vaan jumahti maahan eikä reagoinut edes kolmanteen käskyyn, joten jouduin nollaamaan ja kehuilla kutsua luokse.
Liikkeestä istuminen 0
Huono seuraaminen, jäi seisomaan, joten autoin selkeällä käsimerkillä istumaan. Loppu hyvä.
Metalli 0
Ei halunnut noutaa, joten vapautin heti kun vaan nosti. (Periaatteessa olisi vielä ollut mahdollisuuksia pisteisiin, mutta Tinjan kanssa en rupea tappelemaan.)
Tunnari 10
Tämä hieno. Vähän mietti ennen kuin nosti oman ja pureskeli aika reilusti palautuksessa, mutta päivän paras liike ja oikeasti hieno sellainen.
Ruutu 8
Tinja kiersi paikkamakuupiilon kautta, mutta silti jotenkin löysi ruutuun. Taas näitä Tinjan sirkusnumeroita. Oli tassukarvan verran ruudun sisäpuolella, joten aika tarkkaa työtä. Varmistelin seuraamiseen tulon, joten hyvä.
Kaukot 5
Järjestys i-s-m-s-i-m. Taas puolessa välissä vaan jumahti, sotki käskyjä ja teki vääriä vaihtoja ja liikkui samalla eteen. Aloitti ja lopetti kyllä hyvin.
Yleisvaikutelma 8
Pisteet kuulema enemmän mulle, kun jaksoin vaan tsempata Tinjaa koko kokeen läpi. Tinja oli todella väsyneen oloinen pitkän päivän jälkeen ja vielä yritti paineistua, mutta sain juuri ja juuri pidettyä Tinjan pinnalla ettei jumahtanut kokonaan. Haukkumista tuli, mutta kehuin, kun osoitti reippauden merkkejä.

Tinja pääsi kolmannen kerran peräkkäin juoksutarkastuksesta läpi ilman natinoita! En kyllä tässä vaiheessa enää lähde Tinjan kanssa luovuttamaan vaan TK3 saadaan sille vaikka väkisin. Paljon vaan kokeita tälle vuodelle että tottuu ja nyt Tinjalle ohjelmaan kerran viikossa kisamainen treeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti