lauantai 4. lokakuuta 2014

Tinjalle toinen AVO1!


Tänään taas molempien koirien kanssa tokokokeessa. Hillalle EVL2 244 pisteellä nollattuaan pari liikettä. Sijoittui kuitenkin 3./5.  Tinja oli oikein hieno ja vetäisi toistamiseen AVO1 182pisteellä ja sijoittui 3./7.  Tinja on enää yhden ykkösen päässä ennen kuin se pakkosiirretään voittajaan!

EVL:ssä kaikki yksilöliikkeet oli putkeen.

Hillan EVL
Paikallaan istuminen 10
Paikallaan makaaminen 10
Näytti siltä, että saattoi ihan oikeasti olla kiltisti. Katseli taas ärsyttävästi liikkuria maahan käskettäessä, mutta sen sijaan sivulle nousussa ottikin kontaktin kun liikkuri tuli kohdalle ja selvästi odotti, että nyt saa pompata!
Hyppynouto 10
Luoksetulo 9
Selvästi on vauhti parantunut, mutta ihan vielä ei kotitreeni kantanut kisoihin saakka. Seisominen aika huono; otti pari askelta käskyn jälkeen vielä eteen. Maahanmenon saattoi ennakoida? Oli vähän siinä ja siinä olisiko oikeasti vaan kerinnyt reagoida niin nopeasti käskyyn. Nyki stopeissa!
Tunnari 0
Tämä oli ihan kummallinen huolimattomuus Hillalta. Tunnisti heti oman, mutta jatkoi rivin loppuun ja nosti viimeisen ja lähti riviä takaisinpäin, tiputti ja vaihtoi oikeaan. Muuten nätti haku ja palautus.
Ruutu 10
Vähän levoton seuraamiseentulo.
Kaukot 8½
Järjestys s-i-m-i-s-m. Kaksoiskäsky toiseen istumiseen, joka meni mun huonon käskyn piikkiin. Hieman tuli eteenpäin, mutta muuten vaihtoi nätisti.
Zeta 9
Järjestys m-i-s. Kaikki jäävät oikein, seuraaminen kivaa, lähti hyvin jäävistä takaisin seuraamaan. Istuminen hivenen hidas.
Seuraaminen 9
Tässä ei mitään suurempaa, vähän ehkä paikka omaan makuun hivenen liian takana. Askeleet vasemmalle ei hirveän hyvät. Hillan seuraaminen tietysti on tällä hetkellä mitä on, kun takapäässä on häikkää.
Ohjattu 0
Vasen. Teki täysin saman kuin piirimestaruuksissa. Eli lähti keskikapulalle, korjauksesta oikealle. Tällä kertaa onnistuin kuitenkin kiukkuumaan sen verran vasemmasta, että Hilla sen lopulta toi. Otti selvästi kuitenkin painetta ja tiputti kapulan perusasentoon tullessa, jota ei ole koskaan ennen tehnyt. Nosti kyllä oma-aloitteisesti itse. Ohjatussa on kyllä nyt jotain pahasti pielessä, kun joka toinen koe nollailee vasemman haun.
Yleisvaikutelma
Hillalla oli tänään todella kiva vire ja hyvä asenne tekemiseen! Ihan vielä ei kuitenkaan olla tavoitteessa. Vähän kuitenkin tuntui omituiselta ja teki ihan kummallisia virheitä. Seuraavan kerran kisataan vasta sitten, kun Hilla on saatu kuntoon.

Tinjan AVO
Paikkamakuu 10
Seuraaminen 8
Ei keskittynyt, otti hieman painetta ja irtosi välillä todella paljon sivusuunnassa. Juoksussa olisi jätättänyt, mutta juoksin hiljempaa, joten ei näyttänyt niin pahalta.
Liikkeestä maaahan 10
Seuraaminen nyt hyvää, mutta maahanmeno ei ihan parasta Tinjaa. Olisi kyllä mennyt silti kymppinä suurimmalle osasta tuomareita.
Luoksetulo 8
Tinja pysähtyi o_O Eikä edes valunut kuin ehkä puoli metriä tai metrin. Perusasentoon siirtyessä piti tietysti hypätä ensin vasten.
Liikkeestä seisominen 10
Seisominen todella hieno. :) Silmään tuli kesken kaiken kutka, kun tulin takaisin sivulle, mutta silti malttoi tulla hyvin perusasentoon.
Noutaminen 10
Kaukot 8
Kaksoiskäsky jätössä, mutta muuten parasta Tinjaa. Hieman väisti, kun tulin takaisin.
Hyppy 10
Pieni haukahdus…
Yleisvaikutelma 8
Minä olisin antanut kympin, mutta huhujen mukaan kyseinen tuomari ei pidä, jos kehässä hirveästi kehuu tms. palkkailee koiraa. Tinjaa piti taas tsemppailla kovasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti