keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Raihnainen Hilla fyssarilla

Hillalla oli tänään ensimmäinen fyssarikäynti seuraamisessa peitsaamis-ongelman takia. Hillahan siis ei ravaa enää lainkaan seuraamisessa, ei edes juoksupätkissä. Muuten liikkuu täysin normaalisti.

Fyssarin havainnot (lyhyesti): Liikkuu suoralla normaalisti. Oikeaan suuntaan ympyrällä heittää oikeaa takajalkaa suorana ulkokautta eteen, ajoittain lievää ontumaa? Vasempaan kierrokseen normaali. Seuratessa peitsaa jäykin takaraajoin. Juoksuseuraamisessa peitsaa tai laukkaa ns. bunny hopping tyylillä. Oikean takaraajan lihaksisto heikompi vasempaan verrattuna. Lievä epäsymmetria lantiossa sekä aristaa lumbosakraalialueen painelua. Jäykkä rintarangastaan (joka tyypillistä tokokoirille).

Tuomioksi Hillalle, että ortopedin tarkastus parin viikon päästä ja sitten jatketaan fyssarihoitoja jos mitään ihmeellistä ei löydy. Ortopedin aikaan saakka treenaamista ja kisaamista jatketaan normaalisti (jotta mahdollinen ongelma ei peity levossa). Ainoastaan seuraamista ja korkeita hyppyjä ei saa tehdä treeneissä. Lupa siis käydä lauantaina agilitykisoissa ja seuraavalla viikolla tokokisoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti