keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Mitä meille kuuluu?


Koirat treenaamassa.
Pitkästä päivitystauosta huolimatta koirat ovat treenailleet ahkerasti lähes päivittäin. Hillalle oli vedetty viikonlopuksi jälkikin, mutta erinäisistä syistä koirat lähtivätkin mökkeilemään ilman minua viikonlopuksi, eikä Hilla vielä päässyt kokeilemaan uutta hienoa pinkkiä jälkiliinaansa. Mutta viimeistään tulevana viikonloppuna käydään harjoittelemassa pitkästä aikaa jälkeä.

Tinja oli uinut vapaaehtoisesti viikonloppuna:


Hilla on ilmoitettu kuun loppuun agilitykisoihin. Mehän ei olla tehty kahteen kuukauteen mitään agilityyn liittyvääkään. Elättelenkin toiveita, että Hilla on henkisesti jähmeässä tilassa, jotta tulisi vahinkonollia. Ei me muuten mitään nollia saada.

Tinjasta ei ole ihmeellisempää raportoitavaa. Tinja on harjoitellut ahkerasti rallytokojuttuja ja on aika taitava. Tinja ei ole kyllä pätkääkään luotettava koira, mutta kyllä se silti aikoo loistaa rallytokon SM-kisoissa. Tinja olisi kiva viedä tokokokeeseen, mutta ei oikein ole Tinjalle sopivia kokeita.

Hillan kanssa kärsitään suuresta tokomasennuksesta. Hilla otti aika kovaa iskua SM-kisoista ja korjasi seuraamisensa suoraksi ja korrektille paikalle. Korvat on vaan luimussa ja paljon olen joutunut puuttumaan lähtöihin. Eilen se pelkäsi niin kovasti kissaa, että painoi seuraamisessa täysillä ja repi ravokkaasti lelua…

Mitään ihmeellistä ei olla tehty. Lelupalkkausta ollaan vähennetty aika paljon. Hilla saattaa vetää pulttia siitäkin, että saa vaan kissanraksuja tällä hetkellä palkaksi. Lähinnä merkkillä haettu vauhtia (ei saa palkkaa ennen kuin juoksee) ja harjoiteltu s-i-vaihtoon uusi käsky. Uudella tempulla siirtelee etutassujaan taaksepäin. Hilla on tajunnut tämän niin hyvin, että välillä koko pylly saattaa liikkua reippaastikin taaksepäin. Vaatii varmaan vielä noin 2000 toistoa, ennen kuin vaihto on Hillalla selkäytimessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti