keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Palkattomuutta

Maanantaina tehtiin Hillan kanssa hauska tokotreeni, jossa minulla ei ollut mukana nameja, leluja tai ylipäätään minkäänlaista palkkaa. Jopa treeniliivin jätin pois. Tehtiin seuraamista, ohjattua noutoa (älyttömän hienoja), kaukoja ja luoksetuloa. Sekä paaaaaaljon peruuttamista ja jalkojen välistä pujottelua. Raivopään vire vaan nousi ja nousi. Ja meillä molemmilla oli kivaa, kun välillä vaan leikittiin yhdessä. Tällaisia treenejä tehdään paljon jatkossakin. Kuuluu nimittäin meidän kokonaisuuksien treenausohjelmaan.

Tinja teki hieman rallytokoa. Tinja sai palkkaa, koska Tinjan ”Missä mun nakit on?” –ilmettä ei saa pilata.

Tänään laiskoteltiin lähes tarkoituksella. Vettäkin satoi sopivasti vapaapäivänä ja joululoma on ohi. Hilla oli vähän eri mieltä vapaapäivästä ja kävi tarjoamassa perusasentoa oma-aloitteisesti: ”Että nyt riittäisi tällaiset vapailut ja voitaisiin tehdä jotain.” Siitä on tullut aika ihana. :)))

Hilla on ilmoitettu tokokokeeseen. En tiedä vielä toivonko että Hillalle alkaisi vihdoin ne juoksut tässä parissa viikossa vai en. Aika varmasti kokeessa ykkösen saaminen ei ole enää kuin siitä kiinni, että pysyykö mulla hermot kasassa. Keritään tehdä enää yksi kokeenomainen treeni, hui. Ja sitten alkaakin minun henkinen valmistautuminen toden teolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti