sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Kesän ensimmäiset jäljet tehty

Unohdin eilen kehua, että Hilla osaa tehdä ohjatun noudon pelkällä sanallisilla käskyillä. Kummatkin suunnat vielä. Jotta Hilla ei vaikuttaisi liian taitavalta, Hilla ei HALUA erottaa ruutua ja ohjattua toisistaan. :D

Tänään Hilla kävi tekemässä agilityä alla olevalla ”radalla”. Harjoiteltiin valsseja ja persjättöjä. Hilla kääntyi yllättäen paremmin persjätöillä kuin valsseilla. Valsseilla Hilla tahtoi valahtaa liian pitkälle.


Hilla aloitti harjoittelun 12 kepin pujottelulla esteen kautta kumpaankin suuntaan. Vauhti oli alussa hyvä, mutta tahtoi alkuun jättää kaksi viimeistä väliä pujottelematta, kun oli niin kiire eteenpäin. Rupesi sitten taas vähän hidastelemaan, jotta saa varmasti pujottelun oikein loppuun saakka. Vielä Hilla saisi hakea paremmin ensimmäistä keppiväliä. Toisena päivän asiana harjoiteltiin rengasta, joka on kyllä täysin pyyhkiytynyt Hillan mielestä. Vielä keväällä renkaan kanssa ei ollut mitään ongelmaa, mutta nyt Hilla tahtoi mennä lähes poikkeuksetta renkaan vierestä mutta kehikon sisältä.

Agilityn jälkeen Hilla kävi vielä tekemässä pari jälkeä. Olin tallonut 5-6 metrin pituiset jäljet metsään ja päähän laittanut hajustetun puukepin. Nameja en jäljelle laittanut. Ensimmäisellä jäljellä Hilla oli hieman ulapalla mistä oikein oli kyse, ja jouduin aika voimakkaasti pidättelemään kepin kohdalla, jotta Hilla ei vain kävelisi yli. Mutta hienosti keppikin löytyi lopulta. Toisella jäljellä Hillalla oli jo todella hyvä haju mistä oli kyse ja keppikin löytyi paljon helpommin. Hieman turhan ilmavainuisesti Hilla kyllä jälkeä tekee.


Tinja työnarkomaanin piti saada tehdä pikkupätkä avoimesta eli jäävät, luoksetulo, kaukot ja hyppy. Luoksetuloissa pitää taas yrittää treenata stopit paremmiksi. Tinja valuu taas turhan paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti