perjantai 1. helmikuuta 2013

Voihan ruutumasennus


Pallohullu-Hilla
Hillan luoksetulo on valmis! Vauhti on hiemankin liian kova ja pysäytykset niin teräviä kuin niin kovasta vauhdista saa aikaiseksi. Pysäytykset on vaihdettu käsimerkille. Näin Hillalla on voittajaluokasta valmiina 2/9 liikettä. Seuraavaksi vuorossa on seuraamisen kuntoon saattaminen.

Ei parhainta videonäytettä Hillan luoksetulosta, kun kuvaaminen ja käskyttäminen yhtä aikaa oli aika vaikeaa. Hilla jäi vielä lopussa kyttäilemään palkkaa (=kameraa).


Kaukotkin on lähtenyt aika hyvin liikkeelle, kun vain vähän ummistaa silmänsä siltä mihin suuntiin ne jalat liikkuvat ja siltä, että Hilla tekee väärät vaihdot kun ennakoi käskyjä… Mutta Hilla tekee vaihdot, vaikka seisoisin 20 metrin päässä! Eikä edes liiku ihan hirveästi eteenpäin. Oikeastaan ainoastaan seiso-maahan vaihdot pitäisi saada paremmaksi, jotta Hilla ei tulisi eteenpäin.

Superpallo-Tinja, kameralaatu taas parhaimillaan

Tiiskinen teki jääviä, luoksetulon stoppeja ja kaukot. Tinjalla oli vieläkin enemmän puhtia kuin eilen ja tänään se muistutti ennemminkin superpalloa kuin shelttiä. Jäävissä oli taas malttamattomuutta alkuun ja jäi vinoon, mutta lähti taas korjaamaan, kun ei palkannut huonoja. Luoksetuloissa pysähtyy, mutta valuu edelleen liikaa käskyn jälkeen. Takapalkka näyttäisi hieman auttavan tähän, jos siis Tinja ei käy ensin syömässä palkkaa. Tinja löysi uuden tuhmuuden asteenkin ja kävi hakemassa namit alustalta ja karkasi vielä paikka istumisesta minun perääni. Kaukot sentään oli tänään täydelliset reilusta viidestä metristä.


Hillan kanssa tapeltiin ruudun kanssa. Suoraan lähetyksellä toimi, kun oli namialusta odottamassa. Läpinäkyvä alusta riitti. Samasta suunnasta lähettäessä meni hyvin ruudun keskelle ilman namialustaakin, mutta toisesta suunnasta lähettäessä jäi puolitiehen seisomaan. Kun näytin oikean paikan itse, niin Hilla meni hyvin ruudun keskelle, mutta ei pysähtynyt hirveän hyvin. Koska olen hullu, yritin yhdistää myös merkin ruutuun, mutta Hilla yritti tappaa mun ruutumerkit ja sitten kyttäili vain ruutumerkkiä. Ja vieläkin hullumpana yritin tehdä ruudun lopun seuraamista, mutta Hilla juoksikin iloisesti ohi, kun kutsuin sitä. Pitääkö minun oikeasti opettaa Hillalle kaikki erikseen? Ei Tinjallekaan tarvitse.

Hillan ”to do” lista ruutuun ja merkkiin
-          merkin päälle ei hypitä eikä sitä yritetä kantaa suussa
-          myöskään ruutumerkkien päälle ei hypitä eikä niitä kanneta suussa
-          ruutuun juostaan keskelle lähetin sitten mistä tahansa tai miltä etäisyydeltä tahansa
-          kutsuttaessa tullaan seuraamaan eikä juosta iloisesti ohi


Illalla tehtiin vielä tunnaritornia. Videotaidonnäyte:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti