lauantai 15. joulukuuta 2012

Maailman laiskin bordercollie



Huomenna onkin Hillan tokodebyytti ja saan söpöt rukkaset itselleni<3 Sitä ennen Hilla kuitenkin kohta saa maailman laiskimman bordercollien tittelin itselleen. Kisoihin kuitenkin (toivottavasti) pitämään hauskaa.

Agility
Hillalle tuntuu olevan ylitsepääsemättömän vaikeaa mennä useamman estettä kerralla. Varsinkin, kun satun olemaan aivan liian hidas palkkaamaan ja Hillalla on taas ongelmia palkkauksen kanssa. Lelut ei tahdo kiinnostaa pitkään, ainakaan jos ohjaaja jää miettimään samalla mitä pitäisi tehdä.

Tiistain agilitykerran saldona on, että Hilla ryömi esteen ali ja hyppäsi alas puomilta kesken kaiken. Ja se löysi mini pienen pallonriekaleen kesken ratasuorituksen. :D Pallon jäänne oli Hillasta huomattavasti kiinnostavampi kuin minä tai mikään tyhmä agilityeste, jonka seurauksena se ryömikin hyppyesteen ali. Puomilta se taas tippui, kun yritti hakea lelua minulta kesken kaiken. Rata vielä alla.


Mutta kouluttajalta saatiin vinkupallo lainaan ja sen avulla Hilla meni ihan kivasti. Saa nähdä miten pitkään vinkuääni jaksaa Hillaa kiinnostaa. Nyt meistä tulee kaikkien koulutuskenttien häiriö, kun vingutetaan vinkuleluja. Hilla jaksoi muutaman kerran pujotella laiskasti 12 keppiä, kiivetä A:n yli ja juosta pussin.

Mitä tässä tapahtuu?
Toko
Viikko ollaankin tokoiltu aika laiskasti varsinkin Tinjan kanssa, mutta ollaan me silti tehty jotakin. Hilla on tehnyt pariin otteeseen kaikki alokas-luokan liikkeet läpi ilman, että sitä on palkattu välissä sillä seurauksella, että sillä on ihan hirveät seuraamiset. Mutta se sentään tekee jotain. Hillalle on tehty myös häiriöpaikkamakuita, joissa on jouduttu aika paljon inprovisoimaan, kun ei ole ollut treeniseuraa. Tinja ei edes tunnu olevan häiriö Hillalle.


Tinjan kanssa ollaan tehty jotain rallytokoliikkeittä ihan kaikista luokista. Torstaina sen kanssa yritettiin tehdä ohjatun noudon alkeita, mutta ei Tinja yhtään tajunnut mille ruokakupille sen olisi kuulunut juosta. Pääsääntöisesti Tinja pyörähti ihan väärään suuntaan ja suuntasi vastakkaiseen laitaan tai keskelle kuin mihin olin osoittanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti