perjantai 18. toukokuuta 2012

Päivän tokoiluannos


Siirryimme tänään koulun parkkipaikalle harjoittelemaan ja Tinja oli pitkästä aikaa seko oma itsensä. Sai heti ensimmäisen paikkamakuun jälkeen juoksuhepulin. Seuraamisiinkin ilmestyi erittäin lennokas askel ja suuri tekemisen ilo. Ilmeisesti paikanvaihdos ja yksi vapaapäivä piristi sitä kummasti.

Tinja teki ruutua ja liikkeestä istumista. Ruudussa Tinja ei löytänyt alustan päälle, mutta ruutu oli aika korkeassa ruohikossa, joten se ei luultavasti vain nähnyt alustaansa. Harjoittelimme vihjesanan liittämistä ruutuun ja pidimme matkan aika lyhyenä. Liikkeestä istumista harjoiteltiin käsimerkin avulla, sillä Tinja ei osaa istua ilman käsimerkkiä. Olisikin jo aika saada istumisesta käsimerkki pois, jotta saataisiin avon hyppy kuntoon. Tinja hieman sekoitti istumista maahanmenoon, mutta muuten meni ihan hyvin. Pentuna Tinja osasi liikkeestä istumisen erinomaisesti, mutta se on päässyt unohtumaan, kun en ole kertaillut sitä pitkään aikaan...

Hilla puolestaan harjoitteli liikkeestä seisomista. Ihan vain muutama askel seuraamista, sitten nami kuonon eteen ja samalla käsky sekä itse pysähdyn. Pidemmälle emme menneet tänään, vaikka Hillalta sujuikin tämä osuus hyvin. Ehkä kokeilemme ensi kerralla enemmän. Hilla teki myös pari luoksetuloa ja käskystä maahan. Ensimmäinen luoksetulon eteen tuleminen oli erittäin vino, mutta toisella kerralla Hilla teki hyvin. Vaihti oli kummallakin kerralla hyvä. Matka oli noin 10 metriä. Maahanmenoissa Hilla puolestaan pomppi heti maahan mentyään istumaan, ja jouduinkin hieman tekemään töitä ennen kuin Hilla pysyi maassa siihen asti, että vapautin sen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti