maanantai 2. huhtikuuta 2012

Katsaus menneisyyteen

Tänään jatkoimme naksuttelua. Suurimpana syynä tähän oli, että ulos oli satanut inhottava kasa märkää lunta, eikä laiska omistaja halunnut kastella sukkiaan. Hillalle pelkästään naksuttelin ja syöttelin nameja. Sillä on ehdollistumisvaihe menossa. Jatkamme näin vielä ainakin huomiseen. Pyysin Hillalta myös muutaman maahanmenon (ilman naksutinta), jotta sen ei tarvitse ihan aivottomana syödä nameja. Tinja puolestaan harjoitteli laittamaan etutassunsa targetti-alustalle. Tinja oppi tämän hetkessä, joten huomenna jatketaan hieman vaikeampia juttuja, eli kokeillaan voittajan kaukokäskyjä taretilla. Katsotaan pysyykö Tinja alustan päällä...

Löysin koirat aamulla nukkumasta vierekkäin pienestä kopperostaan. Hillasta on tullut Tinjan kanssa turhankin hyviä kavereita. Valitettavasti aamu-uninen kamera ei kerinnyt ottaa kuvaa siitä, kun ne makasivat vierekkäin.


Tein eilen vaarallisen tutkimusmatkan kuva-arkistoihin katsomaan Tinjan pentukuvia. Se on ollut paljon suloisempi pentuna kuin muistinkaan. Nyt tekisi mieli ottaa uusi sheltti-pentu. Onneksi on tuo Hilla muistuttamassa miten inhottavia pennut ovatkaan (Se juuri kaatoi koppinsa). Minulla on hämärä muistikuva siitä, että olin aika onnellinen, kun Tinjasta tuli "aikuinen" ja fiksu(?) koira, ja vannoin, että en ota enää uutta pentua. Toisin kävi... Mutta shelttipentua ei toivottavasti tule. Ainakaan muutamaan vuoteen. Lisäksi on muitakin syitä miksi en ehkä tulevaisuudessa lähde ihan helpolla etsimään uutta shelttiä. Mutta siitä voisin kirjoittaa ihan oman mielipidetekstin joskus myöhemmin.

Tälläinen söpöläinen Tinja oli tullessaan. (heinäkuu 2010)
Luonne ei ole muuttunut. (heinäkuu 2010)
Vesipeto jo syntyessään. (heinä-elokuu 2010)
Syyskuu 2010
Lokakuu 2010
Marraskuu 2010
Joulukuu 2010
Tampereen reissu toukokuussa 2011
Samalla reissulla tutustuttiin paikallisiin koirapuistoihin.
Tältä Tinja näyttää nykyään. (maaliskuu 2012)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti