perjantai 16. kesäkuuta 2017

Hilla-viikko

Posti toi vihdoin nämäkin.
Tiistaina oltiin taas hallilla treenaamassa tokoa. Taas tiukka aikarajoitus, mutta silti saatiin paljon aikaiseksi. Tinja ei olllut taaskaan kovin hyvä. Pitäisi saada se fyssarille tms. Tinja aloitteli kiertohyppynoudolla, joka oli virhe, koska häiriötä oli liikaa eikä epävarman liikkeen yhdistäminen tilanteeseen ollut kovin fiksu valinta. Sekin varmaan vähän latisti Tinjan mielenlaatua, joten ohjatussa tuli virheitä ja pitkästä aikaa Tinja yritti tulla takaisin noutamatta kapulaa. Tunnarissa tuli kapulan tiputtelua, vaikka etsikin hyvin. Seuraaminen sen sijaan toimi todella hyvin ja kaukot myös teki kivasti.

Hillakin teki kiertohyppynoudon, mutta sille tehtiin enemmän kuuntelua ja haastamista. Hillan hieno kierto oli hävinnyt jonnekin, joten se taas kaartaa (vai pitäisikö sanoa, että Hilla on palannut normaaliin). Ohjatussa suunnat toimi hyvin, mutta merkillä oli nähtävissä vähän samaa kuin agilityssä eli ei suostu täysin tottelemaan mun käskytystä. Hieman kerittiin myös treenailla eteen istumista luoksetulossa.

Liekki sai kaksi viiden minuutin sarjaa, jossa tarkoitus oli pitää se koko ajan tekemässä minun kanssa. Ei ihan onnistunut mutta melkein. Liekki tekee niin pitkään hyvin, kun sille vaan antaa koko ajan tekemistä. Hetkenkin tauko, niin se karkaa rallattelemaan. Liekki teki silti hienoja pätkiä seuraamista ja kartion kiertämistä (lelupalkalla). Kokeiltiin ensimmäistä kertaa myös palkkailla noutoja ja lelulla ja teki nämä tosi hienosti. Vähän haittasi hätäjarrunaru perässä. Draivia anakin löytyy, kunhan vaan saisi keskittymään hieman paremmin.


Keskiviikkona treenasi vain Hilla. Käytiin harjoittelemassa jälkeä. Tehtiin ensin yksi janaharjoitus eli krepin alta ruokapurkin haku. Tämä meni varsin kivasti, vaikka hieman Hilla yrittikin ensimmäisen kolmanneksen kohdalla mutkitella. Hilla kävi ajamassa noin 400 metriä pitkän jäljen, jossa oli kaksi ruokakuppia (ensimmäisenä ja viimeisenä) sekä välissä yksi keppi. Kepiltä viimeiselle ruokakupille oli matkaa reilu 200m. Jäljellä myös kaksi kulmaa. Alkumatkan Hilla jäljesti hyvin ruokakupille saakka. Ekassa kulmassa joutui hieman miettimään ja sen jälkeen hieman risteili jäljen päällä, mutta keppi nousi tosi kivasti. Toisen kulman teki tosi hienosti ja siitä jäljesti taas hyvää matkaa hyvin, mutta lopussa ehkä taas väsyi, koska rupesi risteilemään aika voimakkaasti jäljen päällä. Viimeinen ruokakuppi kuitenkin löytyi.
  

Torstaina taas vain Hilla-päivä ja Hilla pääsi tekemään viikkoagilitynsä. Tehtiin alla olevaa rataa:


Hilla osasi yllättäen mennä suoraan. :D Hyvin pystyi ottamaan vastaan 4. putken ulostulopäässä. 9. este onnistui alkuun tuurilla, mutta sitten parhaiten kun edeltävän esteen ja renkaan väliin teki persjätöllä puolenvaihdon. 12. putkelta kääntyminen oli Hillalle varsin haastava paikka ja hetki meni sillä oppia, että ei voi vaan jatkaa suoraan. Muuten Hilla teki oikein kivasti.

Perjantaina Hilla kävi tekemässä taas jälkitreenin. Ensin yksi janaharjoitus, joka meni ihan kivasti, mutta Hilla kaartoi hieman vasemmalle. Jälki sitten 400 metriä pitkä ja jäljellä kolme keppiä ja kolme namipurkkia. Hilla jäljesti todella hyvin koko matkan ja osasi kahteen kertaan mennä tien yli! Kohdassa, jossa oli kuolutta maata ja paljon kuolleita havunneulasia, meinasi Hillalle tulla vaikeaa, mutta päättäväisesti selvitti senkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti