torstai 26. tammikuuta 2017

Valmistelut


Maanantaina käytiin hallilla treenaamassa. Tinja teki ohjattua, jossa yritti taas jumittaa yhteen suuntaan, mutta aika nopeasti kuitenkin sitten tajusi, että toiseenkin suuntaan voi lähteä. Tunnari oli oikein hyvä, samoin metallihyppynouto. Kaukoissa Tinjalla tuli pitkällä matkalla hieman liikkumista, lähellä teki kyllä hyvin. Muuten oikean puolen seuruun paikan vahvistamista.

Hillalle tehtiin sekä tunnari että muutama tasamaanouto niin, että lelu oli valmiina kädessä. Ei tullut yhtään kapulan pyörittelyä! Hillakin jumppaili kaukoja ja Hillan kaukot ovat varsin kivalla mallilla. Hilla muuten sitten kertaili rally-tokojuttuja.


Tiistaina taas hallissa treenaamassa. Tinja teki voittajan läpi kisamaisesti palkatta. Halliin myös kisamaisesti, pari namia ja sitten suorittamaan. Liikkeet kahdessa erässä, jossa välissä palkaamatta autoon odottamaan.

Seuraaminen 9
Oikein kiva ja hieno seuraaminen Tinjalta.
Luoksetulo 8½
Valui hieman stopissa, muuten hyvä.
Ruutu 9½
Pieni räyh lähetyksessä, muuten hyvin.
Ohjattu 9
Hyvä seuraaminen, hieman parempi pysäytys voisi olla. Katsoi kapulan sijainnin ennen kuin lähti hakemaan, palautuksessa olisi voinut olla hieman reippaampi.
L-liike 9
Ihan ok seuraaminen, jäävät oikein (I-S), istuminen oli hieman hidas? Seisominen hyvä.
Tunnari 9
Kapulan pyöräytys ja pieni pureskelu luovutuksessa, muuten hyvin.
Kaukot 9
Kaikki vaihdot oikein, yksi istuminen oli hieman hidas ja tuli ensimmäisessä seisomisessa hieman eteen. Tämä oli vaikea, kun muuten tyhjässä hallissa alkoi kuulua “kepit, kepit, kepit” -käskytystä.
Metallihyppynouto 6½
Hieman varasti kapulalle lähetyksessä. Muuten reipas, mutta tiputti kapulan juuri ennen kuin tuli perusasentoon. Nosti kuitenkin itse ilman lisäkäskyjä.
Kokonaisvaikutus 10
Tinja oli oikein iloinen ja reipas koko ajan.

Näin onnistunut kisatreeni tarkoittaa varmaankin sitä, että tällä viikolla ei tule voittajasta ykkösiä. :D


Hilla treenaili muuten tokoa. Sekä ohjatun kapulalle että tunnarille pidot taas lelun kanssa ja ei pyöritellyt lainkaan kapuloita. Kaukpissa pitemmältä matkalta asennonvaihtoja eikä yksikään tassu liikkunut. Kurre ei ollut ihan jokaisella vaihdolla täysin puhdas. Eteenmenot sekä ruutu lelulle. Nämäkin meni ihan kivasti. Muuten sitten eteen istumisen ja eteen seisomisen erottelua. Seisominen oli aika tiukassa.


Keskiviikkona tehtiin hallilla pikaiset treenit, jotka jäivät aika pikaiseksi kun kaikki kentät olivat taas varattuja. Tinjan kanssa tarkoitus olikin vetää vaan lyhyet hyvän mielen treenit ennen kisoja. Hillan kanssa olisi ollut kiva hinkata jotain, mutta kerkiihän tuota. Tinja teki muutaman lähetyksen ruutuun alustalle, jotta malttaisi mennä vähän syvemmälle ruudussa. Tinjalle myös pari tasamaanoutoa ja lyhyet seuraamispätkät. Hillalle taas lelulle noudot. Kokeilin myös yhtä ilman lelua, mutta ote ei ollut ihan täysin tasainen, joten lelu pitää vielä toistaiseksi olla. Hilla kertaili myös nopsaan jälleen kerran eteen seisomisen ja istumisen erottelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti