lauantai 9. maaliskuuta 2013

Idioottihuumoria?

Joillakin ihmisillä tuntuu olevan vaikea käsittää minun erittäin hölmöä huumoria ja siksi ottavat joitakin tekstejä täällä turhan tosissaan. Siksi ajattelinkin varmuuden vuoksi tehdä pientä tarkennusta:

Kirjoittelen usein miten hölmöjä minun omat koirani ovat. Varsinkin Hilla saa paljon osakseen ja sille onkin monta typerää lempinimeä. (Tällä hetkellä suosiossa ovat pönttis ja blondi.) Näillä ei tarkoiteta mitään pahaa ja se on vain minun ja lähipiirini inside-huumoria. Hilla ei näytä ulospäin kovinkaan fiksulta koiralta hölmöine ilmeineen ja sinisten silmiensä kanssa. Ja Tinja... no Tinja on nyt Tinja.

Todellisuudessa minun koirani on maailman fiksuimmat ja ihanimmat otukset. Paljon fiksumpia kuin sinun koirasi tai naapurisi koira. ;) Turha edes väittää muuta! Ne ovat aina reiluja ja antavat anteeksi, vaikka hölmöilenkin niiden kanssa turhankin paljon. Se joka tekee virheitä kisoissa ja kotona, olen MINÄ, ei minun suloiset pikku hauvelini.

On kummallista, että saan edes tälläisiä syytöksiä, kun olen jo vähän aikaa yrittänyt puolesta puhua "parempaa" ajatusmailmaa tokoon, jossa ihmiset muistaisivat, että koirat eivät ole niitä, jotka tekevät virheitä. Jokainen virhe on tavalla tai toisella johdettavissa takaisin kouluttajaan; mitä olemme tehneet tai jättäneet tekemättä. Ilmeisesti en ole vielä tehnyt työtäni tarpeeksi...Lisäys: blogini on näköjään linkitetty petsieen johonkin yksityiseen keskusteluun. Mitähän pahaa musta puhutaan? :3 Mitäköhän? Olen liian utelias, mutta uteliaisuus tappoi kissan. Ei ihmekään, kun lukijamäärä pompsahti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti